Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csípős babos karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg sertés karaj
2 paprika
2 paradicsom
1 hegyes erős paprika
1 nagy fej vöröshagyma
40 dkg konzerv vörös bab
2 dl fehérbor
liszt

sertéssült fűszerkeverék
zsír

Elkészítés:
A sertéskarajt felszeleteljük, sózzuk, fűszerezzük, majd lisztben forgatva zsíron kisütjük. A hagymát szeletekre vágjuk, és a hús sütése után maradt zsíron megfonnyasztjuk. Kockára vágjuk a paprikát és a paradicsomot, és a hagymához adjuk. Jól összepároljuk, majd a konzerv vörös babot is beletesszük. Sózzuk, fűszerezzük, beleöntjük a fehérbort, majd rövid időre visszatesszük a kisütött húst, és egy kicsit összepároljuk a babos raguval.
Friss kenyérrel fogyasztjuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-tejfölös karaj » Zöldbabos csirkepaprikás » Göngyölt karaj tekercs » Karaj besamelmártással
» Babos tejszines csirkemáj » Zöldségkrémes karajszelet » Babos-zöldséges pulykacomb » Rakott karaj burgonyával
» Ardói töltött karaj. » Mézes sertéskaraj » Sertéskaraj töltve » fokhagymás sült karaj
» Babos hús csípősen » Zöldbabos egytál báránnyal » Csípős fűszervaj » Csípős csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.