Tutireceptek.hu fejléc

Csípős szósz recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
- 5 dkg vaj
- 1 vöröshagyma
- 3 evőkanál liszt
- csípős pirospaprika
- 1 kávéskanál sűrített paradicsom
- 10 dkg csemege uborka

Elkészítés:
Egy lábosban megolvasztom a vajat, majd beleteszem a vékonyra szeletelt hagymát, egy kicsit dinsztelem, majd hozzákeverem a lisztet. Apránként hozzákeverek kb. 1 liter főzőlevet, megszórom csípős pirospaprikával, megsózom, megborsozom, belekeverem a sűrített paradicsomot, majd a karikákra szeletelt csemege uborkát.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős burgonyasaláta » Csípős babos karaj » Csípős fűszervaj » Szójaszószos hús
» Kínai csípős leves » Csípős pulykamell » Csípős sült csirke » Csípős saláta másként
» Csípős fokhagymás pecsenye » Diószósz » Tejszínes gombaszósz » Édes-csípős zöldségek
» Párizsiszószos tészta » Csípős babos hús » Hamburgerszósz » Csípős csirke, szósszal


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.