Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csípős csirkeragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók (2-3 adag):

20 dkg rizs
30 dkg csirkemell filé
3 teáskanál étkezési keményítő
1 teáskanál pirospaprika
1 tasak KNORR Mexikói chilis bab Rafinéria
40 dkg mexikói zöldségkeverék
KNORR Grill Fűszervarázs

Elkészítés:
A rizst forró vízben feltesszük főni. A csirkemellet csíkokra vágjuk. A keményítőt elkeverjük 1 dl vízzel, 1 teáskanál grill fűszervarázzsal és pirospaprikával, majd ebbe tesszük a csirkemellet. 5 percig állni hagyjuk. A 4,5 dl vízzel elkevert KNORR Mexikói chilis bab Rafinériát felforraljuk, hozzáadjuk a csirkét úgy, hogy a keményítős vízből kiszedjük (de nem kell lecsurgatni). Pár perc után hozzáadjuk a mexikói zöldségkeveréket is. Fedő alatt 15 percig főzzük, néha kevergetve. A rizsből kupacokat formálunk a tányérokon, a chilis csirkés ragut pedig köréjük kanalazzuk.

Tanácsok:
Adhatunk hozzá 1-1 teáskanál mézet és balzsamecetet, így érdekesebb lesz az íze.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős fokhagymás pecsenye » Illatos csípős csirke » Csípős pulykamell » Csípős falusi kocsonya
» Csípős burgonyasaláta » Kínai csípős leves » Csirkeragu metélttel » Csípős spagetti 2.
» Csirkeragu sajttésztában » Kapros csirkeragu-leves » Csípős omlett olivával » Csípős sajtfasírt
» Forralt bor (csípős ) » Vajas-tejfölös csirkeragu » Tepsis csirkeragu » Csípős savanyú spagetti


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.