Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecomb ananászraguval recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb,
6 karika ananászbefőtt,
1 dl ananászbefőttlé,
2 dl tejszín,
5 dkg vaj,
2 húsos paradicsompaprika,
1 teáskanál citromlé,
1 csokor petrezselyemzöld,
1-1 mokkáskanál őrölt szerecsendió-virág és őrölt fehér bors,
ízlés szerint só.

Elkészítés:
A csirkecombokat megmosom, letörölgetem, majd a forgóknál kettévágom. Bedörzsölöm sóval, fehér borssal és alufóliába csomagolva grillsütőben vagy gázsütőben megsütöm, majd az alufóliából kibontva pirosra pirítom. Közben elkészítem az ananászragut. A kis kockákra vágott ananászbefőttet, a megmosott, kicsumázott és ugyancsak kockákra vágott paradicsompaprikát a vajon lepirítom, sóval, borssal, szerecsendió-virággal ízesítem, majd aláöntöm a tejszínt és az ananászlét. Sűrűre forralom és meghintem a finomra vágott petrezselyemzölddel. Ízesítem a citromlével (kellemesen savanykás legyen). Tálaláskor a sült csirkecombokat a meleg tálra teszem, és köré-öntöm az ananászos ragut. Mandulás burgonyafánk vagy ropogósra sütött burgonya illik mellé.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb görögösen » Fokhagymás csirkecombok » Csirkecomb római tálban » Csirkecomb pékné módra
» Csirkecomb mustármártásban » Csirkecomb borban sütve » Fokhagymás csirkecomb » Zöldséges csirkecomb
» Finom csirkecomb » Tejfölös csirkecomb » Töltött csirkecomb sajtal » Sajtos csirkecomb
» Tejben sült csirkecomb » Joghurtos csirkecomb » Kedvenc csirkecombom » Gombás csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.