Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecsíkok almás bundában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirkemell filé

só, bors

A bundához:

2 alma

1 tojás

liszt

tej



reszelt szerecsendió

Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágom, sózom és borsozom. Az almát sajtreszelőn lereszelem, hozzákeverek 1 tojást és 3-4 evőkanál lisztet. Az alma enged levet, de ha nem eleget, annyi tejet öntök hozzá, hogy sűrű palacsintatészta állagú legyen. Sóval és reszelt szerecsendióval ízesítem. A csirkecsíkokat lisztben megforgatom, majd az almás tésztába keverem. Felforrósítom az olajat, és egyenként belerakom a bundás csirkedarabokat. Csak annyit teszek egyszerre az olajba, hogy ne süljenek össze. Papírtörlőre szedem ki és almás rizzsel tálalom.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-fahéjas sütemény » Almás pite (fahéjas) » Omlós almás » Almássütemény kekszes!!
» Almás pulykamell » Rétesjellegű almás rúd » Norbis almás csirkemáj » Almás rántott palacsinta
» Csirkemell karfiolbundában » Almás ropogós » Almás Csók » Almás pite Zsanna módra :)
» Habos-almás "pite" » Almás párolt lilakáposzta » Bécsi almás rétes » Öntött almás


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.