Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecsíkok almás bundában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirkemell filé

só, bors

A bundához:

2 alma

1 tojás

liszt

tej



reszelt szerecsendió

Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágom, sózom és borsozom. Az almát sajtreszelőn lereszelem, hozzákeverek 1 tojást és 3-4 evőkanál lisztet. Az alma enged levet, de ha nem eleget, annyi tejet öntök hozzá, hogy sűrű palacsintatészta állagú legyen. Sóval és reszelt szerecsendióval ízesítem. A csirkecsíkokat lisztben megforgatom, majd az almás tésztába keverem. Felforrósítom az olajat, és egyenként belerakom a bundás csirkedarabokat. Csak annyit teszek egyszerre az olajba, hogy ne süljenek össze. Papírtörlőre szedem ki és almás rizzsel tálalom.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rácsos almás » Almás palacsinta. » Almás-túrós kukorka » Almás májkavalkád
» Almás vagdalt » Békebeli almás béles » Crumble almás » Lakodalmas ludaskása
» Almás pite süti » Bögrés fahéjas almás süti » Almás- túrós rácsos » Almás rakottas
» Almás muffin zabkorpából » Almás batyum » Gránátalmás Bellini » Almás-fűszeres csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.