Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájpörkölt, borsóval recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
fél dl olaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1ek fűszerpaprika
70dk csirkemáj
2db paradicsom
2db zöldpaprika

őrölt bors

A körethez
6dk vaj
60dk zöldborsó
1dl zöldségleves

petrezselyem.

Elkészítés:
a forró olajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megszórjuk fűszerpaprikával. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott csirkemájat, félig felöntjük vízzel, és ha felforrt, beleszórjuk a kicsi kockákra vágott paradicsomot, zöldpaprikát, és sóval, borssal ízesítjük.Közepes tűzön készre főzzük, közben elkészítjük a köretet. Az olvasztott vajon megfuttatjuk a zöldborsót, ráöntjük a zöldséglevest, sóval, aprított petrezselyemmel ízesítjük.Fedővel letakarva, közepes tűzön puhára pároljuk. Paradicsommal, zöldpaprikával diszítjük.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsóval töltött karaj » Tepsiscsirke zöldborsóval » Tavaszi ragu zöldborsóval » Töltött tojás zöldborsóval
» Sült csülök egyszerűen » Vadas libacomb » Libamell vagdalt » Gyömbéres csirkecomb
» Rakott zöldbab 1. » Cukkinins vagdalt » Ürgepörkölt » Székely pulykacomb
» Tojásban sült sonka » Alföldi tüskéshús » Kolozsvári-káposzta » Zsiványpecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.