Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsóval töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg karaj
30 dkg darált hús,
1 fej hagyma,
Fokhagyma,

Bors,
Pirospaprika
Kevés olaj
25 dkg borsó
Reszelt sajt
Petrezselyem
2 db tojás

Elkészítés:
A darált húsból, hagymából, fokhagymából ragut csinálunk, fűszerezzük, de csak pár percig főzzük össze, majd ha kihűlt, hozzáadunk 1 nyers tojást. 25 dkg borsót kevés olajon megpárolunk, szintén pár percig, enyhén sózzuk, petrezselyem levelet aprítunk rá, mikor kihűlt, belekeverünk egy nyers tojást. A karajt felszeleteljük, de vigyázunk arra, hogy az alját ne vágjuk el. Megtöltjük felváltva a szeleteket. Hús, borsó, hús, borsó......
A tetejét hústűvel összefogjuk, becsomagoljuk alufóliába, majd 1,5 óra alatt megsütjük. Kicsomagoljuk az alufóliából, megszórjuk sajttal, majd pár percre visszatesszük a sütőbe.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos töltött zeller » Töltött karfiol » Töltött lilahagyma » Juhtúrós töltött tojás
» Sokadik töltött csirkecomb » Juhtúrós töltött krumpli » Töltött piskóta » Halkrémmel töltött alma
» Sajttal töltött cukkini » Töltött párnácskák » Töltött tintahal » Töltött sült alma
» Töltött kókuszos sütemény » Nyári töltött cukkíni » Töltött padlizsán » Tepsis töltött ponty


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.