Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkés egytál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
40 dkg csiperke
5 dkg vaj
olívaolaj
3 evőkanál liszt
só, bors
2 babérlevél
3 teáskanál szárított lestyán
petrezselyem
2 dl tejszín
mustár

Elkészítés:
A gombát a vajon megpirítjuk.
A kettévágott combokat sós, borsos lisztben megforgatjuk, olívaolajon körbesütjük.
A hús áttesszük egy jánaiba, hozzáadjuk a gombát.
Kevés vizet öntünk alá, beletesszük a babérlevelet, meghintjük lestyánnal és előmelegített sütőben 180 fokon 2 órát sütjük.
A húst kivesszük, a szafthoz tejszínt öntünk, mustárt adunk, s a gázon besűrítjük. Visszatesszük a csirkét és átmelegítjük.
Krumplipürével tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkehúsos egytál » Gombás csirkeszárny » Csirkés tál » Csirkés lasagne
» Vietnami csirkesaláta » Csirkés pitatáskák » Egytál » Padlizsános csirkesaláta
» Copfos egytál » Tepsis csirkés csusza » Csirkés levelestészta » Zöldbabos egytál báránnyal
» Kínai egytálétel » Csirkesaláta » Indiai csirkés szendvics » Csirkés-gombás lasagne


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.