Tutireceptek.hu fejléc

Csirkés karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
csirkecomb
karfiol
kefir
olivaolaj


Elkészítés:
a csirkecombokat megsütjük, amikor már majdnem kész van feltesszük enyhén sós vizbe a rózsáira szedett karfiolt.Pár perc után szűrőkanállal kivesszük és a csirkecombok mellé halmozzuk, közben a karfiolt hideg kefirrel locsoljuk.El is készült ez a finom egytálétel. Jó étvágyat kívánok.

Tanácsok:
A csirkecombok bőrét leszoktam húzni, mert igy nem annyira zsíros.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: dani0325


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolpüré (update1) » Karfiol saláta » Karfiolos csirkeleves » Csirkés Cézár-saláta
» Angol csirkesaláta » Csípős pácolt csirkeszárny » Csirkés rakott tészta » Sörös csirkeszárny
» Karfiolkrémleves » Karfiolpuding » Tejfölös-sajtos karfiol » Kínai csirkés üvegtészta
» Póréhagymás karfiolpüre » Karfiolmuszaka » Csirkés sóskaleves » Bazsalikomos csirkesaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.