Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás karfiol recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1,5 kg. kardiol,
25 dkg. füstölt sonka,
só,
2 evőkanál ételecet,
5 dkg. vaj,
5 dkg. reszelt sajt,
1 dl. tejföl

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, majd enyhén ecetes, sós vízben megfőzzük. A sonkát egészen finomra daráljuk, a sajtot lereszeljük.A kikent tepsibe rakjuk a karfiolt, megszórjuk a sonkával és folytatjuk mindaddig, amig a hozzávalók tartanak. A tetejét meglocsoljuk tejfellel, megszórjuk reszelt sajttal, majd közepesen meleg sütőben 15-20 percig sütjük.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-sonkás macskafej » Baconos rakott karfiol » Sonkás hajtovány » Gombás sonkás tésztasaláta
» Sonkás tojáslepény » Sonkás-hagymás lepény » Sonkaszelet sörtésztában » Sörtésztában sült karfiol
» Karfiolos pulykatokány » Kukoricás-sonkás muffin » Diós almás sonkasaláta » Sonkáskrém
» Ananászos-sonkás lencsetál » Sonkás salátatál » Leveles-sonkás finomság » Tejszínes-sonkás tészta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.