Tutireceptek.hu fejléc

Csirkés, parmezános Cézár-saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
15 dkg csirkemell
1 fej saláta
2 teáskanál parmezán
1 dl tejszín
1 szelet kenyér
1 gerezd fokhagyma
1 tojássárgája
1 teáskanál dijoni mustár
olívaolaj
citromlé
oreganó
bazsalikom
petrezselyem


Elkészítés:
A tojássárgáját és a dijoni mustárt annyi olajjal keverd ki, hogy krémes állagot kapj. Ízlésed szerint fűszerezd oreganóval, bazsalikommal, petrezselyemmel és sóval. Add hozzá a tejszínt, de vigyázz, hogy ne legyen híg. A csirkemellet csíkozd fel, sózd meg, és pici olívaolajon süsd meg. Szedd ki a húsdarabokat, és ugyanebben az olajban dinszteld meg a fokhagymát. Szórd bele a felkockázott kenyeret, és pirítsd meg. A salátát alaposan mosd meg, és szedd leveleire. Egy sor levélre rétegezz egy sornyi húst, majd kenyérkockát, és az öntettel locsold meg. Tegyél rá még egy sor levelet, húst, kenyérkockát és öntetet, majd szórd meg parmezánnal.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés sóskaleves » Angol csirkesaláta » Csirkés-bulgur » KFC csirkeszárny
» Csirkés rakott krumpli » Kefires csirkesaláta » Parmezános rudak » Csirkés zöldségtál
» Parmezános csirkemell 1. » Kefires csirkeszárny » Parmezános padlizsánkrém » Csirkesaláta
» Gombás csirkeszárny » Rántott csirkeszív » Fügés Cézár-saláta » Csirkés -Gombás batyu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.