Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csőben sült kelvirág recept

Kategória:
 Zöldséges ételek
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 közepes fej kelvirág
kevés só,ételízesítő
2 dl tejföl
1 db tojás
1 ek liszt
20 dkg trappista sajt
kevés őröltbors
1 kis csomag petrezselyemzöld

Elkészítés:
A karfiolt sós-ételízesítős vízben félig megfőzzük.A tejfölbe beletesszük az ek lisztet,1 tojást,sót,borsot,ételízesítőt és a petrezselyemzöldet és a sajtnak felét lereszelve.
A megfőtt karfiolt tűzálló tálba egészbe beletesszük.A tefölbe elkevert ízesítőket ráöntjük,tetejét megszórjuk a maradék reszelt sajttal.Sütőben rózsaszínre sütjük.

Tanácsok:
Ha a karfiolt elég sós vízben főztük akkor az öntetbe elég csak kevés ételízesítőt tenni.A leírt módon bármilyen zöldséggel elkészíthető,pl:brokkoliból,kelbimbóból is nagyon finom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: allonsy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Makaróni csőben sütve » Csőben sült finomság » Csőben sült cikória » Csőben sült brokkoli
» Csőben sült kelbimbó » Csőben sült burgonya » Csőben sült póré sonkával » Csőbensült sonkás karalábé
» Csőben sült milánói penne » Csőben sült szárzell » Csőben sült sonkás karfiol » Csőben sült sajtos zeller
» Csőben sült karfiol » Csőben sült hús » Lencse csőben sütve » Csőben sült tészta


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.