Tutireceptek.hu fejléc

Csülök pörkölt bográcsban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 csülök
2 sertés köröm
2 nagy fej hagyma
1 paprika
1 zöld paprika(erős)
1/2 paradicsom
1 evőkanál pirospaprika
1 evőkanál pirosarany

bors
köménymag

Elkészítés:
A csülök csontjáról lefejtjük a húst és kockára vágjuk.A körmöt apró darabokra vágjuk.A csülök csontját ketté ütjük.
A bográcsba alulra tesszük a csontokat,rá a köröm darabokat majd a húst.Erre kerül a kockára vágott hagyma ,paprika ,paradicsom.Rátesszük a fűszereket.Annyi vizet öntünk rá ,hogy ellepje.
Tüzet rakunk és a bográcsot a tűz fölé akasztjuk.Ha kezdd forrni akkor már csak kevés fát teszünk a tűzre ,hogy ne forrjon nagyon.
Addig főzzük míg a hús megpuhul és a leve besűrűsödik.Ha kell a végén utána ízesítjük!Körete nokedli vagy sós burgonya!De friss kenyérrel is nagyon finom!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörben sült csülök I. » 30 perces csirkepörkölt. » Lebbencsleves bográcsban. » Csülöksaláta
» Tepsis rakott csülök » Vörösboros zúzapörkölt » Tárkonyos csülökleves » Pacalpörkölt
» Pasifogó pörkölt » Pörköltes partifalatka » Ördögsaláta csülökkel » Tojáspörkölt 2.
» Csopaki pincepörkölt » Borsós laskagomba pörkölt » Alföldi leves bográcsban. » Pörkölt zöldbabbal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.