Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fácánpörkölt recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 fácán feldarabolva belsőséggel
1 kg burgonya
1 csokor petrezselyemzöld
3 evőkanál zsír
2 fej vöröshagyma
pirospaprika
feketebors
őrölt köménymag
fél csípős paprika


Elkészítés:
Zsírban szalmasárgára pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. A tűzről levéve egy evőkanál pirospaprikát teszünk bele, melyet elkeverve, és kevés vízzel felöntve visszateszünk a tűzre. Belerakjuk a részeire szedett fácánt, majd felöntjük annyi vízzel, hogy az egészet ellepje. Kevés borssal, köménnyel, csípős paprikával, és sóval fűszerezzük. Lassan főzzük, fedő alatt. Amikor félig megfőtt, hozzátesszük a kockára vágott burgonyát, és a csokor petrezselyemzöldet. Újra felöntjük vízzel, majd fedő nélkül elfőzzük a levét.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fogoly balzsamecettel » Erdésztokány » Vadmáj pástétom » Gyümölcsös vadkacsa
» Hegyi pörkölt. » Vadas kicsit másképp » Erdei szeletek » Vadasmártás zsemlegombóccal
» Libamájjal töltött fürj » Zöldborsós vadkacsaragu » Bakonyi fácánmell sajtosan » Szarvastokány erdei gombákkal
» Vadnyúl vadasan » Hamis vadas mártás » Tárkonyos őzragu. » Vadgalamb póréhagymával


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.