Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Aratóleves bográcsban recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
füstölt szalonna (vagy bacon), debreceni páros kolbász, savanyú káposzta, só, őrölt fekete bors, tv-paprika, paprikakrém, tarhonya. A habaráshoz: liszt, joghurt.

Elkészítés:
Bográcsban a füstölt szalonnát üvegesre hevítjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a kockára vágott paprikát is. Ha minden átpárolódott következik a feldarabolt debreceni páros kolbász, a kimosott savanyú káposzta, majd fűszerezzük sóval, őrölt borssal, paprikakrémmel és meghintjük kevés fűszerpaprikával is.Átkeverése után felöntjük vízzel és hozzáadjuk az előre megpirított tarhonyát, majd az egészet készre főzzük. Van, aki kevés lisztet kever a joghurtba és ezzel behabarja az ételt

Tanácsok:
Egyszerű és gyorsan elkészíthető leves

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halpaprikás bográcsban » Sertésragu bográcsban » Betyár tarhonya bográcsban » Gulyásleves bográcsban
» Cukkinis lecsó bográcsban » Alföldi leves bográcsban. » Csülkös gulyás bográcsban » Lebbencsleves bográcsban.
» Csülök pörkölt bográcsban » Vargányás lecsó bográcsban » Galyasági pacal bográcsban » Pincepörkölt bográcsban
» Burgonyaleves bográcsban » Vadraguleves bográcsban » Bugaci leves bográcsban » Gombapaprikás bográcsban


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.