Tutireceptek.hu fejléc

Aratóleves bográcsban recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
füstölt szalonna (vagy bacon), debreceni páros kolbász, savanyú káposzta, só, őrölt fekete bors, tv-paprika, paprikakrém, tarhonya. A habaráshoz: liszt, joghurt.

Elkészítés:
Bográcsban a füstölt szalonnát üvegesre hevítjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a kockára vágott paprikát is. Ha minden átpárolódott következik a feldarabolt debreceni páros kolbász, a kimosott savanyú káposzta, majd fűszerezzük sóval, őrölt borssal, paprikakrémmel és meghintjük kevés fűszerpaprikával is.Átkeverése után felöntjük vízzel és hozzáadjuk az előre megpirított tarhonyát, majd az egészet készre főzzük. Van, aki kevés lisztet kever a joghurtba és ezzel behabarja az ételt

Tanácsok:
Egyszerű és gyorsan elkészíthető leves

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pincepörkölt bográcsban » Csülökpörkölt bográcsban » Sörgulyás bográcsban » Babgulyás bográcsban
» Lebbencsleves bográcsban. » Galyasági pacal bográcsban » Vargányás lecsó bográcsban » Gombapaprikás bográcsban
» Vadraguleves bográcsban » Slambuc bográcsban » Halpaprikás bográcsban » Csülök pörkölt bográcsban
» Burgonyaleves bográcsban » Bugaci leves bográcsban » Pásztortarhonya bográcsban » Csülkös bab bográcsban


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.