Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cukkinis-paprikás hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéskaraj
2 db cukkini
2 db pritaminpaprika (lehet kaliforniai is)
4 db paradicsom
1 vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj

vegeta
fehér bors
kakukkfű

Elkészítés:
1. A vöröshagymát felkockázzuk.A cukkinit megmossuk, felkockázzuk. A paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk. A paprikát 1 centis csíkokra vágjuk.
2. Hőálló tálba vagy tepsibe öntjük az olajat, belerakjuk a zöldségeket, enyhén sózzuk.
3. Jöhet a hús a tál közepébe, sózva, fehérborsozva és fokhagymával megtüzdelve, kis vegetával megszórva.
4. A félbevágott paradicsomokat a zöldségekre tesszük és egy kis vizet öntünk alá.
5. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb másfél órát sütjük, fólia alatt.
6. Majd fél órát fólia nélkül, hogy piruljon a hús, közben egy kis kakukkfüvet szórunk a karajra.


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-burgonyás lepény » Syl rakott krumplija » Sajtos penne » Kakaós császármorzsa
» Disznótoros töltött káposzta » Brokkolis tészta csoda » Csirkés karfiol » Mexikói rakottas
» Pörkölt zöldbabbal » Gombás tepsis burgonya » Sonkás vagy gombás batyu » Rizses lecsó kolbásszal
» Sült makaróni » Székelykáposzta » Rácz csirke » Göngyölt sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.