Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
80dkg sertéscomb,
2 pohár tejföl,
30dkg reszelt sajt,
só,
bors

Elkészítés:
A húst megmosom,felszeletelem.A szeleteket kiverem,megsózom,meg borsozom.Egy tűzálló tál aljára egyujjnyi tejfölt öntök.Belefektetek egy sor húst,meglocsolom tejföllel,reszelt sajtot szórok rá és így ismétlem,amíg a hús elfogy.Arra ügyelek,hogy a tetejére tejföl és sajt kerüljön.A tálat vagy a tetejével vagy alufóliával befedem és előmelegített sütőben addig sütöm,amíg a hús meg nem puhul.A végén a fedőt leveszem és kicsit megpiritom a tetejét.


A receptet beküldte: mixy 12


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott kenyér » Sajtos burgonyaköret » Sajtosrúd » Gombás rakott csirke
» Sajtos húsika » Sajtos finomság » Sajtos-sonkás saláta » Sajtos-szalonnás tekercs
» Gombás rakott karaj » Sajtos-sonkás burgonya » Spenótos rakott spagetti » Rakott paraj
» Feta sajtos vegyessaláta » Zsuzsi sajtosa » Tepsis sajtos tarja » Habos rakottas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.