Tutireceptek.hu fejléc

Daragaluska 3 recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
- 1 egész tojás
- 3 evőkanál étolaj vagy olvasztott zsír
- búzadara

Elkészítés:
A tojást felverjük sóval, majd beletesszük a zsiradékot és elkeverjük, majd óvatosan belekeverünk annyi búzadarát, hogy m,ég egy kissé folyós maradjon a massza. 8-10 percig pihentetjük, ha nagyon megdagadna még egy kis zsiradékkal lehet lazítani és a levesbe szaggatjuk. Ha feljött a leves színére elzárjuk a tűzhelyet.

Tanácsok:
Így készítve még soha nem főtt szét, és nem volt kemény.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Daragaluska/grízgaluska/ » A tökéletes daragaluska » Csontleves daragaluskával » Májas daragaluska
» Daragaluska » Sütőtökös bableves » Rétegezett karfiolleves » Tejszínes eperkrémleves
» Krémleves édesköményből » "lábatlan csirke" » Zöldborsós pulykaraguleves » Hideg uborkaleves
» Spanyol csirkeleves » Strassbourgi zöldségleves » Tojásos sárgarépa saláta » Tzatziki fehérborecettel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.