Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csiki gulyás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg marhabélszin,
1 fej hagyma,
1 evőkanál zsír,
1 evőkanál paprika,
1 gerezd fokhagyma,
kömény,
1/2 kg savanyúkáposzta,
3 dkg rizs,
tejföl.

Elkészítés:
Egy nagy fej hagymát felkockázok és a zsírban fedő alatt megpirítom.
Rászórom a paprikát, a fokhagymát, a felkockázott húst és annyi vizet, hogy jól ellepje.
Mikor a hús félig megpuhult, beleteszem az egyszer átmosott savanyúkáposztát, a megmosott rizst és a káposztától függően sózom.
Az egészet fedő alatt puhára főzöm és tejföllel bőven megöntözve tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gulyásleves csipetkével » Gulyásleves Mariann módra » Zöldbabgulyás » Marhagulyás csipetkével
» Erdélyi gulyásleves » Paprikás kolbászgulyás » Gulyás gombócleves » Cságógulyás 1946-ból
» Gulyásleves (pörköltből) » Szászok gulyása » Hamisgulyás... » Aratógulyás
» Korhelygulyás » Zöldséges gombagulyás » Marhagulyás paleosítva » Hamis gulyás leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.