Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
15 dkg apróra vágott dióbél
20 dkg krémsajt


bors

Elkészítés:
A durvára vágott diót összekeverjük a krémsajttal és ízlés szerint a sóval,borssal.Jól kikeverjük.1-2 órára hűtőbe tesszük.pirított kenyérre kenve zöldpaprikával vagy paradicsommal fogyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos almasaláta » Krémsajtos eperparfé » Lazactatár krémsajttal » Mediterrán krémsajt
» Sonkás-krémsajtos kiflik » Krémsajt torta » Krémsajtos tésztaöntet » Krémsajtos eperkrém
» Csípős krémsajt tésztára » Krémsajtos csirke pennével » Krémsajtos uborkasaláta » Krémsajtos hal
» Krémsajt, I. » Piros krémsajt » Fokhagymás kapros krémsajt » Krémsajtos-sonkás burgonya


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.