Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
15 dkg apróra vágott dióbél
20 dkg krémsajt


bors

Elkészítés:
A durvára vágott diót összekeverjük a krémsajttal és ízlés szerint a sóval,borssal.Jól kikeverjük.1-2 órára hűtőbe tesszük.pirított kenyérre kenve zöldpaprikával vagy paradicsommal fogyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos eperparfé » Krémsajtos cukkini » Krémsajttal töltött gomba » Krémsajtos-sonkás burgonya
» Tejszín krémsajt » Sonkás-krémsajtos kiflik » Almás krémsajt » Krémsajtos rúd
» Gyümölcsös krémsajttorta » Krémsajt, I. » Krémsajtos burgonyasaláta » Fokhagymás kapros krémsajt
» Krémsajtos csirke pennével » Krémsajtos hal » Krémsajtos burgonya » Tepsis cukkini krémsajttal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.