Tutireceptek.hu fejléc

Diós krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
15 dkg apróra vágott dióbél
20 dkg krémsajt


bors

Elkészítés:
A durvára vágott diót összekeverjük a krémsajttal és ízlés szerint a sóval,borssal.Jól kikeverjük.1-2 órára hűtőbe tesszük.pirított kenyérre kenve zöldpaprikával vagy paradicsommal fogyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás kapros krémsajt » Francia krémsajt házilag » Piros krémsajt » Krémsajt
» Krémsajtos eperkrém » Krémsajtos csirke pennével » Krémsajtos csirkemell » Tejszín krémsajt
» Krémsajtos hal » Krémsajt, I. » Krémsajtos eperparfé » Krémsajt torta
» Krémsajtlepény kékszőlővel » Krémsajtos almasaláta » Almás krémsajt » Krémsajt, II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.