Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kirántott csülök recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(4 személyre)

4 db sertésláb (köröm)
1 nagyobb fej hagyma
15-20 szem egész fekete bors
1-2 babérlevél


Elkészítés:
Hozzávalók:
Hozzávalók:

Elkészítése:

Már a hentessel ketté vágatjuk hosszában a sertés lábakat (köröm) és alaposan megtisztítjuk. Feltesszük főni. A főzővízbe teszünk egy fej vöröshagymát, jó sok fekete egész borsot és 1-2 babérlevelet. Addig főzzük, amíg a csontokat könnyedén el nem tudjuk távolítani. Megvárjuk, míg egészen kihűl és hagyományos módon panírozzuk, majd szép pirosra sütjük.

Sült burgonyával, tartár mártással tálaljuk.

Elkészítése:

Már a hentessel ketté vágatjuk hosszában a sertés lábakat (köröm) és alaposan megtisztítjuk. Feltesszük főni. A főzővízbe teszünk egy fej vöröshagymát, jó sok fekete egész borsot és 1-2 babérlevelet. Addig főzzük, amíg a csontokat könnyedén el nem tudjuk távolítani. Megvárjuk, míg egészen kihűl és hagyományos módon panírozzuk, majd szép pirosra sütjük.

Sült burgonyával, tartár mártással tálaljuk.

Tanácsok:
Rozikának koszonom!


A receptet beküldte: kunikunda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres kirántott karaj » Elzászi füstölt csülök » Tejfölös csülökpaprikás » Sertéscsülök pékné módra
» Vörösboros csülökgulyás » Csülök mézzel » Mecseki boros csülök » Csülökegytál
» Serpenyős hideg csülök » Savanyú bab csülökkel » Erdélyi hagymás csülök » Sörben sült csülök I.
» Tepsis csülök » Sörös mézben sült csülök » Tárkonyos csülökleves » Csülökfánk


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.