Tutireceptek.hu fejléc

Dobálos uborka recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
15L viz 2L 10%-os ecet 1.5kg cukor 1.5dkg borkén 4.5dkg timso 1.5dkg citromsav 5dkg nátriumbenzoát 1 cs.bors 1cs babérlevél maréknyi kapor kis db torma mustármag 75dkg só

Elkészítés:
hozzávalokat alaposan elkeverjük,jol zárodo kerámia hordoba öntjük és ebbe dobáljuk az ubikat.

Tanácsok:
ne öntsd ki,jövóre is teheted bele az ubit.mehet bele folyamatosan savanyunak valo z öldség.karfiol,zöld paradicsom stb. gyogyszertárban pontosan kimérik a hozzávalokat.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: LURKO11

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú uborkás raguleves » Uborkamártás » Uborka ital » Uborka túrókrémmel
» Fokhagymás, kapros uborka » Sváb kovászos uborka. » Uborkás rokfortsaláta » Mézes uborka
» Túrós uborkaleves » Ropogós uborka » Grúz diós uborkasaláta » Ecetes uborkamártás
» "Dobálós" túrós » Kapros uborkaleves » Szárnyas uborka saláta » Kovászos uborka, mifelénk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.