Tutireceptek.hu fejléc

Uborkamártás recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2-3 db savanyú uborka
liszt
vaj
húslé
2-3 evőkanál tejföl
citromhéj

Elkészítés:
Az uborkát vékonyra felszeleteljük, vagy reszeljük.
Híg, világos rántást készítünk, feleresztjük a húslével, beletesszük az uborkát, a tejfölt, kevéske reszelt citromhéjat és felfőzzük.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros uborkamártás » Ecetes uborkamártás » Tökfasirozott » Spenót-torta
» Padlizsánfasírt zabpelyhes » Zöldséges rizsfelfújt » Töltött cukkini gazdagon » Székely gomba
» Húsos rakott karfiol 2. » Krumplikása » Sült ravioli » Dedölle
» Karalábés csirke » Gombával rakott karalábé » Tepsis virsli gombával » Cukkini stefánia


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.