Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Egytál étel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
1 pár debreceni kolbász
1 kg burgonya
2 zöldpaprika
2 paradicsom
1 nagy vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
10 dkg császárszalonna
2 evőkanál olaj
őrölt pirospaprika
feketebors
szurokfű
rozmaring
1 húsleveskocka

Elkészítés:
A császárhúst vágd csíkokra, olvaszd ki, a zsírján futtasd meg az apróra vágott hagymát és zöldpaprikát. Tedd bele a kockára vágott húst és a paradicsomokat, víz hozzáadásával 30 percig párold. Ezután keverd bele a szétnyomott fokhagymát, a pritamint, a leveskockát, a meghámozott és nagy kockára vágott krumplit, a felkarikázott kolbászt és az olajat. Fűszerezd egy kávéskanál sóval, egy evőkanál édes és erős paprikával, egy-egy késhegynyivel a fűszerekből. Engedd fel annyi vízzel, hogy ellepje az ételt. Kis lángon, letakarva addig főzd, amíg a krumpli megfő, de ne legyen túl puha.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás egytál » Karfiolos-csirkés egytál » Újburgonyás egytál » Serpenyős egytál
» Csírás-tojásos egytálétel » Hagymás krumpli egytál » Copfos egytál » Pikáns egytálétel
» Karfiolos egytálétel » Egytál » Gyömbéres-lencsés egytál » Olasz egytálétel
» Tepsis csirkeegytál » Cukkinis egytálétel » Mexikói babos egytál » Zöldbabos egytál báránnyal


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.