Tutireceptek.hu fejléc

Egytál étel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
1 pár debreceni kolbász
1 kg burgonya
2 zöldpaprika
2 paradicsom
1 nagy vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
10 dkg császárszalonna
2 evőkanál olaj
őrölt pirospaprika
feketebors
szurokfű
rozmaring
1 húsleveskocka

Elkészítés:
A császárhúst vágd csíkokra, olvaszd ki, a zsírján futtasd meg az apróra vágott hagymát és zöldpaprikát. Tedd bele a kockára vágott húst és a paradicsomokat, víz hozzáadásával 30 percig párold. Ezután keverd bele a szétnyomott fokhagymát, a pritamint, a leveskockát, a meghámozott és nagy kockára vágott krumplit, a felkarikázott kolbászt és az olajat. Fűszerezd egy kávéskanál sóval, egy evőkanál édes és erős paprikával, egy-egy késhegynyivel a fűszerekből. Engedd fel annyi vízzel, hogy ellepje az ételt. Kis lángon, letakarva addig főzd, amíg a krumpli megfő, de ne legyen túl puha.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Újburgonyás egytál » Csülökegytál » Gyors zöldséges egytálétel » Hagymás krumpli egytál
» Magyaros egytál » Lecsós burgonyás egytál » Finom krumplis egytál » Karfiolos egytálétel
» Karfiolos-csirkés egytál » Csirkés egytál » Ananászos csirkeegytál » Csirkeszárnyas egytál
» Mexikói babos egytál » Borsós egytál » Serpenyős egytál » Tepsis csirkeegytál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.