Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

"Ezersziget" csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkemell filé
2 dl főzőtejszín
100 ml ketchup
2 gerezd fokhagyma
5 dkg parmezán sajt
só ízlés szerint
1 ek vaj (vagy margarin)

Elkészítés:
A csirkemelleket keresztben 2 szeletre vágjuk, kivajazott tálba tesszük és megsózzuk.
Összekeverjük a tejszínt, a ketchupot, a zúzott fokhagymát és a parmezánt, majd a húsokra öntjük.
Kb. 180 fokos sütőben 30-40 perc alatt lefedve puhára sütjük a húst, majd a fedőt / alufóliát levéve 10 perc alatt kicsit rápirítjuk a szószt.

Rizzsel tálalva a legfinomabb. A lefolyt szafttal nyugodtan locsolgassuk meg a rizst!
Készülhet pulykamellből vagy csirkecomb filéből is.
Aki szereti, készítheti csípős ketchuppal is.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell eperszósszal » Kukoricás csirke » Csirkemájas szelet » Édes csirke másképp
» Csodacsirke » Kínai illatos omlós csirke » Tűzdelt Csirkemell » Almás csirkeleves
» Bundás csirkecombok » Csirke chilipaprikával » Göngyölt csirkecombok » Zöldséges rizses csirke
» Csirke vadasan » Dán rakott csirke » Kefíres rántott csirke » Sajtos csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.