Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Póréhagymás csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 egész csirkemell
5 dl tejszín
3 db póréhagyma krémlevespor

Elkészítés:
A csirkemelleket szeletekre vágjuk - mintha rántanánk - és kiklopfoljuk. A tejszínben elkeverjük a levesporokat, amelyet fűszerezhetünk még borssal és ételízesítővel. Tűzálló tálba lerakjuk a csirkemelleket, majd erre öntjük a tejszínes pórékrémet. Amennyiben nem fér el egy sorban a csirkemell, a szószra rakjuk a maradék csirkemellet, majd újból szószt. Előmelegített sütőben 20-30 percig sütjük.

Tanácsok:
A levesport a tejszínnel csak az összeállítás előtt keverjük össze, mert a por felszedi a tejszínt és nem lesz elég híg, hogy a csirkemellre öntsük.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Sesshoumaru


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásban pácolt csirkemell » Fűszeres csirkemell » Currys csirkemell » Spicces csirkemellsaláta
» Sajtos töltött csirkemell » Hawannai csirkemell » Joghurtos csirkemell II. » Ropogós csirkemellcsíkok
» Ananászos csirkemell 2. » Citromszószos csirkemell » Extra sajtos csirkemell » Narancsos csirkemell
» Spenótos rakott csirkemell » Csirkemell almával » Csirkemell rizibizivel » Dióval rántott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.