Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas szederlekvár recept

Kategória:


Hozzávalók:
50 dkg szeder
25 dkg befőző cukor speciál 2:1
3 csipet fahéj
1 evőkanál citromlé

Elkészítés:
A megmosott szedret összekeverjük a cukorral, a fahéjjal és a citromlével. A masszát magas üvegedénybe töltjük, lefedjük, és a mikrósütőben 180 W teljesítménynél 5 percig főzzük. Megkeverjük, újra lefedjük, és 600 W-on további 6 percig főzzük. Azonnal üvegekbe töltjük, lezárjuk, és hűvös helyre rakjuk.


A receptet beküldte: siti

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas capuccino-por » Kelt fahéjas csiga » Almás pite (fahéjas) » Fahéjas forró csoki
» Fahéjas-szilvás sütemény » Fahéjas banánkenyér » Almás-fahéjas süti » Almás-fahéjas piskóta
» Fahéjas palacsinta » Fahéjas csokikockák » Fahéjas sütőporos kifli » Fahéjas apróság
» Fahéjas túrógombóc » Gyömbéres-fahéjas máj » Almás-fahéjas kuglóf » Fahéjas-almás kuglóf


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.