Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fehérboros csülöksült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db kicsontozott hátsó sertéscsülök
2 dl száraz fehér bor
2 dl víz
4 gerezd fokhagyma

1 kk őrölt fekete bors

Elkészítés:
A csülköt a 2 összezúzott fokhagymával, kuktába tesszük, ráöntjük a bort és a vizet, kevés sót adunk hozzá, majd közepes lángon 25 perc alatt puhára főzzük.
Amikor megfőtt kivesszük a főző léből, vastag szeletekre vágjuk, és a bőrös felével lefelé tűzálló tálba tesszük. A boros főzőlevet elkeverjük a másik 2 zúzott fokhagymával, borssal, sóval, majd rácsorgatjuk a csülökre. Előmelegített sütőben pirosra sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fehérboros limonádé » Ketchupos-fehérboros hús » Fehérboros gombamártás » Fehérboros csirke
» Fehérboros rostélyos » Fehérboros krémtorta » Fehérboros-narancsos puncs » Fehérboros póréhagymaleves
» Töltött pulyka Éva módra » Pikáns gyömbéres csirke » Fincsi csirkemell » Karaj sonkaraguval
» Hagymás hús kínai módra » Debreceni tokány » 30 perces csirkepörkölt. » Libateperős pástétom


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.