Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fehérboros csülöksült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db kicsontozott hátsó sertéscsülök
2 dl száraz fehér bor
2 dl víz
4 gerezd fokhagyma

1 kk őrölt fekete bors

Elkészítés:
A csülköt a 2 összezúzott fokhagymával, kuktába tesszük, ráöntjük a bort és a vizet, kevés sót adunk hozzá, majd közepes lángon 25 perc alatt puhára főzzük.
Amikor megfőtt kivesszük a főző léből, vastag szeletekre vágjuk, és a bőrös felével lefelé tűzálló tálba tesszük. A boros főzőlevet elkeverjük a másik 2 zúzott fokhagymával, borssal, sóval, majd rácsorgatjuk a csülökre. Előmelegített sütőben pirosra sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fehérboros csirke » Fehérboros póréhagymaleves » Fehérboros rostélyos » Fehérboros-narancsos puncs
» Fehérboros limonádé » Fehérboros gombamártás » Fehérboros krémtorta » Ketchupos-fehérboros hús
» Girll-kolbászkák - krumpli » Dragomiroff » Hátszín Eszterházi módra » Königsbergi húsgolyók
» Kocsmáros halom » Baconba göngyölt virsli » Pácolt pulykamell » Sertésszelet Ramsley módra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.