Tutireceptek.hu fejléc

Fehérboros rostélyos recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg marhafelsál
2 dl fehérbor
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
1 dl 10%-os ecet

őrölt bors
1 kiskanálnyi pirospaprika
köretnek 50 dkg burgonya

Elkészítés:
A megmosott húst felszeleteljük, kiverjük, megsózzuk, majd a szeletek felét egy lábosba fektetjük.
Az őrölt borssal, pirospaprikával s végül a megtisztított, apróra vágott vöröshagyma felével megszórjuk, és a maradék hússzeletekkel beborítjuk.
A tetejét a maradék vöröshagymával megszórjuk, a borral, ecettel meglocsoljuk, és annyi vizet aláöntve, amennyi éppen ellepi, puhára pároljuk.
Zsírjára sütve , az időközben sós vízben megfőzött hasábburgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás rostélyos » Hagymásrostélyos máshogy » Alföldi rostélyos » Csáky rostélyos
» Fehérboros póréhagymaleves » Fehérboros gombamártás » Strindberg rostélyos » Bundás rostélyos
» Fehérboros limonádé » Fehérboros-narancsos puncs » Fehérboros csülöksült » Esterházy-rostélyos
» Fehérboros csirke » Csángó rostélyos » Tepsis rostélyos » Szüreti rostélyos musttal


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.