Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fehérboros rostélyos recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg marhafelsál
2 dl fehérbor
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
1 dl 10%-os ecet

őrölt bors
1 kiskanálnyi pirospaprika
köretnek 50 dkg burgonya

Elkészítés:
A megmosott húst felszeleteljük, kiverjük, megsózzuk, majd a szeletek felét egy lábosba fektetjük.
Az őrölt borssal, pirospaprikával s végül a megtisztított, apróra vágott vöröshagyma felével megszórjuk, és a maradék hússzeletekkel beborítjuk.
A tetejét a maradék vöröshagymával megszórjuk, a borral, ecettel meglocsoljuk, és annyi vizet aláöntve, amennyi éppen ellepi, puhára pároljuk.
Zsírjára sütve , az időközben sós vízben megfőzött hasábburgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ketchupos-fehérboros hús » Fehérboros csirke » Alföldi rostélyos » Fehérboros limonádé
» Bajor töltött rostélyos » Szüreti rostélyos musttal » Csáky rostélyos » Tepsis rostélyos
» Mustban párolt rostélyos » Fehérboros-narancsos puncs » Hagymás rostélyos » Esterházy-rostélyos
» Eredeti lábas rostélyos » Csángó rostélyos » Hagymásrostélyos máshogy » Fehérboros krémtorta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.