Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fetás padlizsánkrém recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 db padlizsán

15 dkg feta

2 db lilahagyma

5 gerezd fokhagyma

pici mustár

bors

olívaolaj

Elkészítés:
A padlizsánt megmosom, picit megszurkálom, és alufóliával lefedett sütőrácson megsütöm (180 fokon).
Közben a hagymát és a fokhagymát felaprítom, olívaolajon megfonnyasztom, majd a megsült, meghámozott padlizsánt is hozzáadom, picit együtt sütöm.
Ezután turmixgépbe teszem, hozzáadom a feta sajtot, a mustárt és a borsot, összeturmixolom. Hűtőbe teszem, és pár óra múlva, mikor összeértek az ízek, piritóssal és zöldségekkel tálalom. Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém: » Erdélyi padlizsánkrém » Cukkinis-fetás lepénykék » Fetás göngyölt csirke
» Citromos túrótorta, fetás! » Finom padlizsánkrém » Padlizsánkrém leves » Fetás-lilahagymás lepény
» Ínyenc padlizsánkrém » Arab padlizsánkrém » Fetás-mogyoróhagymás rétes » Parmezános padlizsánkrém
» Padlizsánkrémem » Padlizsánkrém piritóssal » Hagyományos padlizsánkrém » Padlizsánkrém kimélő


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.