Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fetás padlizsánkrém recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 db padlizsán

15 dkg feta

2 db lilahagyma

5 gerezd fokhagyma

pici mustár

bors

olívaolaj

Elkészítés:
A padlizsánt megmosom, picit megszurkálom, és alufóliával lefedett sütőrácson megsütöm (180 fokon).
Közben a hagymát és a fokhagymát felaprítom, olívaolajon megfonnyasztom, majd a megsült, meghámozott padlizsánt is hozzáadom, picit együtt sütöm.
Ezután turmixgépbe teszem, hozzáadom a feta sajtot, a mustárt és a borsot, összeturmixolom. Hűtőbe teszem, és pár óra múlva, mikor összeértek az ízek, piritóssal és zöldségekkel tálalom. Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Én padlizsánkrémem » Fetás-tejszínes pulykamell » Sült paprikás fetasajtkrém » Ínyenc padlizsánkrém
» Parmezános padlizsánkrém » Fetás mártogatós » Padlizsánkrém piritóssal » Kátya féle Padlizsánkrém
» Padlizsánkrém kimélő » Erdélyi padlizsánkrém » Fetás-lilahagymás lepény » Finom padlizsánkrém
» Fetás mártogatós 2 » Padlizsánkrém másként » Fetás-mogyoróhagymás rétes » Szudáni padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.