Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Flambírozott gesztenyés palacsintakarikák recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 db édes palacsinta, 20 dkg gesztenyepüré, 5 dkg porcukor, 10 dkg étcsokoládé, 3 dkg vaj, 0,5 dl rum

Elkészítés:
A szokásos módon megsütjük a palacsintákat. A gesztenyepürét a porcukorral és 0,2 dl rummal összedolgozzuk, s a krémmel megtöltjük a palacsintákat. Kb. 2 cm vastag karikákra vágjuk, és egy vajjal kikent tűzálló edénybe egymás mellé rakjuk. Tetejére szórjuk a reszelt csokit, majd addig sütjük, míg az a karikákra ráolvad. A sütőből kivéve a maradék rummal meglocsoljuk, meggyújtjuk és az asztalra tesszük.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés kehely » Gesztenyés kifli » Gesztenyés süti » Gesztenyés gyöngytyúkleves
» Gesztenyés krém » Gesztenyés csokitorta » Gesztenyés óriáskifli » Gesztenyés zserbó
» Gesztenyés torta » Gesztenyés kocka » Gesztenyés-diós falatkák » Gesztenyés kekszgolyók
» Gesztenyés desszert » Gesztenyés krémes » Nagyi gesztenyés tekercse » Meggyes-gesztenyés kocka


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.