Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés krém recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg gesztenyemassza
15 dkg vaj
12 dkg porcukor
1 egész tojás
1 evőkanál rum
(1 evőkanál tej)

Elkészítés:
A vajat, a porcukrot, a tojást és a rumot (és a tejet) habosra keverjük. Ezután beletesszük az áttört gesztenyemasszát és továbbkeverjük, míg könnyű lesz.


A receptet beküldte: Tűz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés szelet » Gesztenyeszív » Gesztenyés falatka » Gesztenyés, diós zserbó
» Gesztenyés csirkemell » Gesztenyés habos torta » Gesztenyés csirkemáj » Gesztenyés-meggyes rétes
» Mamika Gesztenyés tekercse » Gesztenyés diós szelet » Gesztenyés alagút » Gesztenyés tejberizs
» Gesztenyés zserbó » Gesztenyés hajócska » Gesztenyés keksztorta » Gesztenyés kehely


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.