Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés krém recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg gesztenyemassza
15 dkg vaj
12 dkg porcukor
1 egész tojás
1 evőkanál rum
(1 evőkanál tej)

Elkészítés:
A vajat, a porcukrot, a tojást és a rumot (és a tejet) habosra keverjük. Ezután beletesszük az áttört gesztenyemasszát és továbbkeverjük, míg könnyű lesz.


A receptet beküldte: Tűz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés fatörzs I. » Gesztenyés süti » Gesztenyés kifli » Gesztenyés csirkemell
» Finom gesztenyés sutemény » Gesztenyés káposztaleves » Gesztenyés kosárka » Gesztenyés bejgli másként
» Gesztenyeszív » Gesztenyés kocka » Gesztenyés hókifli » Gesztenyés csokitorta
» Gesztenyés gyöngytyúkleves » Gesztenyés-meggyes rétes » Fácán gesztenyés almával » Gesztenyés habos torta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.