Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás busa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 nagy busa szelet
4 gerezd fokhagyma

bors
a hal áztatásához tej
a sütéshez olaj

Elkészítés:
A szeleteket sózzuk borsozzuk és rákenjük a zúzott fokhagymát.Egy lapos edénybe fektetjük,annyi tejet öntünk rá ,hogy ellepje.l
Legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.Másnap a tejből kiiemeljük és a nedvességet papírtörlővel leitatjuk.A hal mindkét oldalát kevés olajjal megkenjük.Roston vagy grillsütőben kb 15 perc alatt megsütjük.Köretnek burgonyapürét kínálunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás tejfölös tészta » Fokhagymás szelet » Fokhagymás csirkecombok » Fokhagymás hátszín
» Fokhagymás sertésmáj » Fokhagymás karaj » Fokhagymás sertésszelet » Fokhagymás-gombás spagetti
» Fokhagymás csirke baconban » Fokhagymás tarja » Fokhagymás libacomb » Fokhagymás rántott hús
» Fokhagymás pácolt hús » Fokhagymás ecetes szilva » Fokhagymás-fűszeres lazac » Fokhagymás kenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.