Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás busa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 nagy busa szelet
4 gerezd fokhagyma

bors
a hal áztatásához tej
a sütéshez olaj

Elkészítés:
A szeleteket sózzuk borsozzuk és rákenjük a zúzott fokhagymát.Egy lapos edénybe fektetjük,annyi tejet öntünk rá ,hogy ellepje.l
Legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.Másnap a tejből kiiemeljük és a nedvességet papírtörlővel leitatjuk.A hal mindkét oldalát kevés olajjal megkenjük.Roston vagy grillsütőben kb 15 perc alatt megsütjük.Köretnek burgonyapürét kínálunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás máj » Fokhagymás rakott penne » fokhagymás sült karaj » Fokhagymás sült burgonya
» Fokhagymás húsgolyók » Fokhagymás csirkecsíkok » Fokhagymás tejfölös kifli » Fokhagymás-gombás spagetti
» Fokhagymás vaddisznótokány » Fokhagymás, kapros uborka » Fokhagymás tészta » Pirított fokhagymás saláta
» Fokhagymas-sajtos burgonya » Fokhagymás diós pogácsa » Fokhagymás gombaleves » Fokhagymás krumpli*


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.