Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás busa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 nagy busa szelet
4 gerezd fokhagyma

bors
a hal áztatásához tej
a sütéshez olaj

Elkészítés:
A szeleteket sózzuk borsozzuk és rákenjük a zúzott fokhagymát.Egy lapos edénybe fektetjük,annyi tejet öntünk rá ,hogy ellepje.l
Legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.Másnap a tejből kiiemeljük és a nedvességet papírtörlővel leitatjuk.A hal mindkét oldalát kevés olajjal megkenjük.Roston vagy grillsütőben kb 15 perc alatt megsütjük.Köretnek burgonyapürét kínálunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás-kapros halfilé » Fokhagymás csirkecombok » Fokhagymás-fűszeres lazac » Fokhagymás sült hal
» Fokhagymás ecetes szilva » 40 fokhagymás csirke » Fokhagymás sajtleves » Göngyölt fokhagymás csülök
» Fokhagymás sült oldalas » Fokhagymás, tepsis csülök » Fokhagymás ceruzabab » Fokhagymás szelet
» Fokhagymás karaj II. » Diós fokhagymás túrógolyó » Fokhagymás sült burgonya » Fokhagymás krumplileves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.