Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg sertésmáj
3-4 dl tej
5-6 gerezd fokhagyma
1/2 dl étolaj

liszt

Elkészítés:
A májat fél tenyérnyi szeletekre vágom, majd kb. 1 óra hosszára tejben áztatom.
A fokhagymát lereszelem, majd megsózva az étolajban szép óvatosan megpárolom.
Egy serpenyőben olajat melegítek, majd a májszeleteket lisztbe mártom és az olajban kisütöm. Nem sütöm gyorsan, hogy a közepe is átsüljön, de ne legyen kemény. Szép rózsaszínű legyen a közepe. Kiszedem egy tálba, megsózom és bőségesen megöntözöm a fokhagymával.
Tört burgonyával és savanyúsággal tálalom.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás sajtleves » Fokhagymás hátszín » Fokhagymás camembert-leves » Fokhagymás újburgonya
» Fokhagymás-fűszeres lazac » Fokhagymás tört burgonya » Fokhagymás cukkíni » Fokhagymás tengeri halfilé
» Fokhagymás csirkecsíkok » Fokhagymás húsgolyók » Fokhagymás sajtkrém » Fokhagymás sertésmáj
» Fokhagymás, tepsis csülök » Fokhagymas-sajtos burgonya » Fokhagymás padlizsán » Pirított fokhagymás saláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.