Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás garnéla recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg garnéla
10 dkg vaj
4-6 gerezd fokhagyma
3 ev.kanál olíva olaj
0.6 dl fehérbor
1 citrom

Elkészítés:
Széles serpenyőben megolvasztjuk a vajat,hozzáadjuk a fimora vágott fokhagymát,az olajat és a bort.Közepes tűzön forraljuk,majd beletesszük a rákokat.Csak addig főzzük amíg rózsaszínűek lesznek.Ráfacsarjuk a citromot,és kész...
Lehet még közben ízlés szerint zöldfűszerekkel megszórni.

Tanácsok:
Nagyon klassz gyorsan kész van.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: *Christina


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás máj » Fokhagymás omlett gombával » Fokhagymás vaj » Fokhagymás sült hal
» Fokhagymás amúr » Fokhagymás sertésszelet » Fokhagymás karaj II. » Fokhagymás gombaleves
» Fokhagymás camembert-leves » Csípős fokhagymás pecsenye » Fokhagymás sajtleves » Ropogós garnélarák
» Fokhagymás csirkecombok » Garnélás szendvics » Fokhagymás marhapörkölt » Fokhagymás padlizsán bartá


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.