Tutireceptek.hu fejléc

Ropogós garnélarák recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
Hv:20 db nagyobb garnélarál
3 ek.pirított szezámmag
12 dkg liszt
Fél tk.sütőpor
1 ek.halszósz
1,5 dl víz
Olaj

Elkészítés:
A halszószt a vízzel egy csészében összekeverjük. A sütőporral és a szezámmaggal elkevert liszttel apránként hozzáadjuk és sűrű tésztává leverjük.
A megtisztított rákokat belemártjuk a tésztába. Forró olajban 2-3 perc alatt ropogósra és pirosra sütjük őket, a végén leitatjuk róla az olajat.
Melegen, joghurtos salátával tálaljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás ropogós 2. » Ropogós szűzérmék » Sólet ropogós libacombbal » Ropogós tészta zöldséggel
» Fincsi ropogós gofri » Ropogós négysajtos pizza » Ropogós croissant » Ropogós sajtos stanglik
» Ropogós tallérok » Vékony, ropogós pizza » Ropogós gyömbéres hering » Finn ropogós gofri
» Ropogós sajtos tallér » Spagettiropogós » Kapros cukkiniropogós » Tökropogós


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.