Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ropogós garnélarák recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
Hv:20 db nagyobb garnélarál
3 ek.pirított szezámmag
12 dkg liszt
Fél tk.sütőpor
1 ek.halszósz
1,5 dl víz
Olaj

Elkészítés:
A halszószt a vízzel egy csészében összekeverjük. A sütőporral és a szezámmaggal elkevert liszttel apránként hozzáadjuk és sűrű tésztává leverjük.
A megtisztított rákokat belemártjuk a tésztába. Forró olajban 2-3 perc alatt ropogósra és pirosra sütjük őket, a végén leitatjuk róla az olajat.
Melegen, joghurtos salátával tálaljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Andi sajtos ropogósa » Ropogós tallérok » Ropogós tésztaháromszögek » Ropogós makaróni
» Ropogós müzliszelet » Ropogós croissant » Szarvasropogós » Ropogós kacsamell
» Ropogós vadkacsa » Csirkeropogós » Spagetti garnélarákkal » Ropogós négysajtos pizza
» Ropogós csirkemellcsíkok » Ropogós szűzérmék » Ropogós csavart stangli » Kakaós ropogós


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.