Tutireceptek.hu fejléc

Ropogós garnélarák recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
Hv:20 db nagyobb garnélarál
3 ek.pirított szezámmag
12 dkg liszt
Fél tk.sütőpor
1 ek.halszósz
1,5 dl víz
Olaj

Elkészítés:
A halszószt a vízzel egy csészében összekeverjük. A sütőporral és a szezámmaggal elkevert liszttel apránként hozzáadjuk és sűrű tésztává leverjük.
A megtisztított rákokat belemártjuk a tésztába. Forró olajban 2-3 perc alatt ropogósra és pirosra sütjük őket, a végén leitatjuk róla az olajat.
Melegen, joghurtos salátával tálaljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ropogós tészta zöldséggel » Töltött ropogós pogácsák » Ropogós gyömbéres hering » Ropogós karfiol
» Finn ropogós gofri » Ropogós padlizsánsaláta » Ropogós hólabda » Szezámmagos sós ropogós
» Ropogós sajtos stanglik » Cukkini ropogós tésztában » Gyümölcsropogós » Almás ropogós 2.
» Körte ropogós köntösbe » Sajtos zellerropogós » Ropogós csirkemellcsíkok » Almás ropogós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.