Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás marhapörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70-80 dkg marhafelsál(nálunk legtöbbször a marhahúslevesben főtt maradék hús)
2-3 fej vöröshagyma
6-8 gerezd fokhagyma
zsír
1-1 paradicsom, zöldpaprika
törött paprika
só, bors

Elkészítés:
A zsírban üvegesre pirítom a vöröshagymát,ráteszem a pirospaprikát, zúzott fokhagymát,utána az összevágott paradicsomot, paprikát, felengedem kevés vízzel.A kicsi darabokra vágott húst is beleteszem és puhára párolom közepes lángon.(ha maradék leveshúsból van, akkor csak összemelegítem)

Tanácsok:
Főtt krumplival, vagy friss ropogós fehér kenyérrel tálalom.

A legjobb ízű akkor lesz, ha 1 napot hagyjuk összeérni a hűtőben, de ezt ritkán tudjuk megvárni.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhapörkölt Gundel módra » Fokhagymás masni » Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás újburgonya
» Fokhagymás csirkecomb » Fokhagymás diós pogácsa » Fokhagymás répasaláta » Fokhagymás hústekercs
» Fokhagymás amúr » Fokhagymás csirkecombok » Csípős fokhagymás pecsenye » Fokhagymás hal
» Fokhagymás ízesítő » Fokhagymás tészta » Fokhagymás vadlibamell » Sajtos-fokhagymás csirke


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.