Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás marhapörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70-80 dkg marhafelsál(nálunk legtöbbször a marhahúslevesben főtt maradék hús)
2-3 fej vöröshagyma
6-8 gerezd fokhagyma
zsír
1-1 paradicsom, zöldpaprika
törött paprika
só, bors

Elkészítés:
A zsírban üvegesre pirítom a vöröshagymát,ráteszem a pirospaprikát, zúzott fokhagymát,utána az összevágott paradicsomot, paprikát, felengedem kevés vízzel.A kicsi darabokra vágott húst is beleteszem és puhára párolom közepes lángon.(ha maradék leveshúsból van, akkor csak összemelegítem)

Tanácsok:
Főtt krumplival, vagy friss ropogós fehér kenyérrel tálalom.

A legjobb ízű akkor lesz, ha 1 napot hagyjuk összeérni a hűtőben, de ezt ritkán tudjuk megvárni.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás kenyér » Fokhagymás halfilé » Fokhagymás, tepsis csülök » Fokhagymás hátszín
» Fokhagymás tört burgonya » Fokhagymás ceruzabab » Fokhagymás vaddisznótokány » Fokhagymás sült krumpli
» Fokhagymás cukkíni » Fokhagymás sertésmáj 2 » Fokhagymás nyúlcomb » Fokhagymás sültzöldségek
» 40 fokhagymás csirke » Csípős fokhagymás pecsenye » Fokhagymás garnéla » Fokhagymás csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.