Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás marhapörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70-80 dkg marhafelsál(nálunk legtöbbször a marhahúslevesben főtt maradék hús)
2-3 fej vöröshagyma
6-8 gerezd fokhagyma
zsír
1-1 paradicsom, zöldpaprika
törött paprika
só, bors

Elkészítés:
A zsírban üvegesre pirítom a vöröshagymát,ráteszem a pirospaprikát, zúzott fokhagymát,utána az összevágott paradicsomot, paprikát, felengedem kevés vízzel.A kicsi darabokra vágott húst is beleteszem és puhára párolom közepes lángon.(ha maradék leveshúsból van, akkor csak összemelegítem)

Tanácsok:
Főtt krumplival, vagy friss ropogós fehér kenyérrel tálalom.

A legjobb ízű akkor lesz, ha 1 napot hagyjuk összeérni a hűtőben, de ezt ritkán tudjuk megvárni.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás kenyér » Fokhagymás sertésmáj 2 » Fokhagymás-fűszeres lazac
» Fokhagymás spagettisaláta » Fokhagymás sertésszelet » Fokhagymas-sajtos burgonya » 40 fokhagymás csirke
» Fokhagymás diós pogácsa » Fokhagymás báránycomb » Fokhagymás vadlibamell » Fokhagymás-gombás spagetti
» Fokhagymás-kapros halfilé » Fokhagymás sült oldalas » Fokhagymás rakott csirke » Fokhagymás, kapros uborka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.