Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libacomb fokhagymásan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
négy kisebb libacomb
egy kanál zsír
só törött fekete bors, majoránna
egy fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
paradicsomszósz egy kanállal

Elkészítés:
A libacombokat megsózzuk, megborsozzuk, majoránnával meghintjük és forró zsírban minden oldalát kissé átpirítjuk, majd egy lábosban félretesszük. A zsírban, amelyben a libacomb sült, megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, a szétzúzott fokhagymát és ráöntjük a combokra. Teszünk még rá egy kanálka paradicsompürét, és mindig kevés vizet aláöntve, fedő alatt, saját zsírjával locsolgatva és néha megforgatva puhára sütjük. Ekkor a fedőt levesszük és pirosra sütjük.

Tanácsok:
Borban párolt káposztával tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sólet ropogós libacombbal » Vadas libacomb » Libacomb vadasan » Tepsis libacomb tormásan
» Libacomb 4 személyre » Gombás libacomb » Lecsós libacomb » Tengerihal fokhagymásan
» Fokhagymás libacomb » Nagyidai cigánypörkölt » Pasifogó pörkölt » Kolbászos tokány
» Gombás szelet sajttal » Gombás húscipó » Pezsgős pulyka » Anna Rizses húsa


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.