Tutireceptek.hu fejléc

Libacomb fokhagymásan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
négy kisebb libacomb
egy kanál zsír
só törött fekete bors, majoránna
egy fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
paradicsomszósz egy kanállal

Elkészítés:
A libacombokat megsózzuk, megborsozzuk, majoránnával meghintjük és forró zsírban minden oldalát kissé átpirítjuk, majd egy lábosban félretesszük. A zsírban, amelyben a libacomb sült, megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, a szétzúzott fokhagymát és ráöntjük a combokra. Teszünk még rá egy kanálka paradicsompürét, és mindig kevés vizet aláöntve, fedő alatt, saját zsírjával locsolgatva és néha megforgatva puhára sütjük. Ekkor a fedőt levesszük és pirosra sütjük.

Tanácsok:
Borban párolt káposztával tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tengerihal fokhagymásan » Libacomb vadasan » Gombás libacomb » Vadas libacomb
» Fokhagymás libacomb » Sólet ropogós libacombbal » Libacomb 4 személyre » Lecsós libacomb
» Tepsis libacomb tormásan » Sertésnyelv tojással » Baromfimell gazdagon » Sörben párolt csirkemell
» Libamáj szőlőmártással » Ananászos csirke » Rizses húsgombóc » Csülkös rakott makaróni


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.