Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás süllő recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg süllőfilé,
vaj,
fél fej fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
szalonna,
só,
bors,
ételízesítő,
tejföl,
tejszín.

Elkészítés:
A süllőszeleteket sózzuk, meghintjük ételízesítővel, állni hagyjuk. Közepes méretű lábasban a vajat felolvasztjuk, beletesszük az apróra vágott fokhagymát, hagymát és szalonnát. 2 percig díszteljük, majd beleteszük a süllőszeleteket, és kb. 5 perc alatt megsütjük. Hozzáöntjük a tejszínnel elkevert tejfölt, borssal ízesítjük, majd tálaljuk.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros zaftos süllő » Fokhagymás sajtkrém » Fokhagymás-gombás karfiol » Fokhagymás krumpli*
» Fokhagymás padlizsán bartá » Fokhagymás hústekercs » Fokhagymás rakott penne » Fokhagymás kapros krémsajt
» Fokhagymás Röfihús » Fokhagymás ecetes szilva » Fokhagymás, kapros uborka » Fokhagymás-kapros halfilé
» Fokhagymás amúr » Faddi fokhagymás csuka » Fokhagymás, tepsis csülök » Fokhagymás hal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.