Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás süllő recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg süllőfilé,
vaj,
fél fej fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
szalonna,
só,
bors,
ételízesítő,
tejföl,
tejszín.

Elkészítés:
A süllőszeleteket sózzuk, meghintjük ételízesítővel, állni hagyjuk. Közepes méretű lábasban a vajat felolvasztjuk, beletesszük az apróra vágott fokhagymát, hagymát és szalonnát. 2 percig díszteljük, majd beleteszük a süllőszeleteket, és kb. 5 perc alatt megsütjük. Hozzáöntjük a tejszínnel elkevert tejfölt, borssal ízesítjük, majd tálaljuk.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás Graham kenyér » Fokhagymás tejfölös tészta » Fokhagymás sajtkrémleves » Fokhagymás hal
» fokhagymás sült karaj » Fokhagymás-paprikás omlett » Fokhagymás sült krumpli » Fokhagymás csirkemáj
» Fokhagymás padlizsán bartá » Fokhagymás sajtleves » Süllő betyárosan » Fokhagymás diós pogácsa
» Fokhagymás sült csuka » Fokhagymás rakott penne » Fokhagymás gombaleves » Fokhagymás tarja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.