Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj

bors
fokhagyma
liszt
kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével és salátával tálalom.


A receptet beküldte: Rozália

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás hátszín » Fokhagymás rák » Fokhagymás tarja Update1 » Fokhagymás sajtkrém
» Oldalra rakott karaj » Fokhagymás ízesítő » Fokhagymás spagettisaláta » Fokhagymás sertésmáj
» Fokhagymás tejfölös tészta » Hagymás-őszibarackos karaj » Sertéskaraj pármai módra » Fűszeres karaj szeletek
» Fokhagymás Röfihús » fokhagymás sült karaj » Barackos karaj » Fokhagymáscsirke baconban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.