Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj

bors
fokhagyma
liszt
kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével és salátával tálalom.


A receptet beküldte: Rozália

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgabarackos sertéskaraj » Fokhagymás-fűszeres lazac » Fokhagymás-joghurtos öntet » Kukoricás rántott karaj
» Temesvári sertéskaraj... » Karaj sonkaraguval » Fokhagymás libacomb » Kolbásszal töltött karaj
» Bundás karaj » Tejszínes sajtos karaj » Nyírségi töltött karaj » Sertéskaraj pármai módra
» Fokhagymás sajtkrém » Rozmaringos sült karaj » Fokhagymás, tepsis csülök » Töltött, göngyölt karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.