Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj

bors
fokhagyma
liszt
kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével és salátával tálalom.


A receptet beküldte: Rozália

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertéskaraj Erdészné módra » Fokhagymás sült máj » fokhagymás sült karaj » Sonkás-gombás karaj
» Fokhagymás tarja Update1 » Fokhagymás csirkemáj sütve » Fokhagymás, kapros uborka » Temesvári sertéskaraj...
» Sajtos, sült karaj » Töltött, göngyölt karaj » Fokhagymás bagett » Göngyölt gombás karaj:
» Fokhagymaszósz » Egyben sült mustáros karaj » Sült báránykaraj » Zöldségkrémes karajszelet


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.