Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj

bors
fokhagyma
liszt
kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével és salátával tálalom.


A receptet beküldte: Rozália

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás-gombás karfiol » Fokhagymás tarja Update1 » Gombás-sajtos karaj » Töltött sertéskaraj
» Fokhagymás csirkemáj » Karajszeletek ananásszal » Fokhagymás sajtkrémleves » Töltött karaj liza módra
» Fokhagymás vaddisznótokány » Fokhagymás-joghurtos öntet » Borsóval töltött karaj » Fokhagymás camembert-leves
» Fokhagymás cukkíni » Sajtos, sült karaj » Birsalmás sertéskaraj » Fokhagymás ceruzabab


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.