Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj

bors
fokhagyma
liszt
kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével és salátával tálalom.


A receptet beküldte: Rozália

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás sült lapocka » Karajbatyu » Brokkoli fokhagymás vajban » Fokhagymás vaj
» Gombás karajom » Csípős babos karaj » Zöldborsós karajszelet » Lecsós karaj
» Sült báránykaraj » Pácolt zsebes karaj » Fokhagymás-fűszeres lazac » Zsebeskaraj
» Fokhagymás krumplileves » Mustban párolt karaj. » Karaj sütve » Hagymás-őszibarackos karaj


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.