Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás sült csuka recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1,5 kg csuka
1 kg burgonya
1 pohár tejföl

5 dkg sertészsír
20 dkg füstölt szalonna
5 cikk fokhagyma

Elkészítés:
A kívül-belül megtisztított halat filézzük. Kizsírozott tepsibe karikára vágott, főtt burgonyát teszünk, sózzuk s meglocsoljuk egy kevés olvasztott zsiradékkal. Rátesszük a halat, és beborítjuk vékonyra vágott füstölt szalonnaszeletekkel. Sütőbe tesszük, lassan sütjük, amikor a teteje megpirult, óvatosan megfordítjuk. Ráöntjük a zúzott fokhagymával elkevert 1 pohár tejfölt, és még 5 percig sütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás sült lapocka » Fokhagymás sajtkrémleves » Rántott csuka » Csípős fokhagymás pecsenye
» Fokhagymás busa » Fokhagymás sertésmáj 2 » Fokhagymás krumplileves » Fokhagymás vaj
» Fokhagymás kapros krémsajt » Fokhagymaszósz » Fokhagymás brokkolisaláta » Fokhagymás amúr
» Fokhagymás házi sajt » Fokhagymás libacomb » Pirított fokhagymás saláta » Fokhagymás csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.