Tutireceptek.hu fejléc

Forró mézes mandulatej recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 marék darált mandula
2 csésze tej
méz
mandulalikőr (Amoretto)

Elkészítés:
Egy maréknyi darált mandulát forrázzunk le felmelegített tejjel. Hagyjuk állni 30 percet. A tej ez alatt átveszi a mandula ízét. Szűrjük le, adjunk hozzá mézet és melegítsük fel.Adjunk hozzá kevés mandulalikőrt.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes csirke Maris módra » Hamis mézespogácsa » Karácsonyi mézes figurák » Mézes Gyömbére Csirkemell
» Túrós mézes » Mennyei mézes krémes » Mézes alma saláta » Mézes-körtés oldalas
» Forró almás pite puncs » Mézes zserbó gazdagon » Mézes vaníliás likőr » Debreceni mézes
» Mákos guba forró meggyel » Mézes gombócok » Mézes gyümölcskrémleves » Mustáros, mézes csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.