Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forró mézes mandulatej recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 marék darált mandula
2 csésze tej
méz
mandulalikőr (Amoretto)

Elkészítés:
Egy maréknyi darált mandulát forrázzunk le felmelegített tejjel. Hagyjuk állni 30 percet. A tej ez alatt átveszi a mandula ízét. Szűrjük le, adjunk hozzá mézet és melegítsük fel.Adjunk hozzá kevés mandulalikőrt.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes diós sültalma » Kakaós - mézes süti » Forró almás bólé » Mézes-diós csók
» Mézes fehérrépaleves » Mézes banános kókuszgolyó » Datolyás--mézes pite » Édes mézes bundáskenyér
» Karácsonyi mézeskalács » Mézespuszedlí » Csokoládés mézeskalács » Boszorkányos mézeskalács
» Mézes figurák » Mézespogácsa » Mézes-fahéjas sült banán » Debreceni mézes


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.