Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Füstölt lazac bazsalikomkrémmel recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 szelet füstölt lazac (kb. 40 dkg)
3 nagy csokor bazsalikom
2 evőkanál-citromlé
1 evőkanál cukor
1 evőkanál mustár

2 dl tejföl

Elkészítés:
A bazsalikomot megmossuk, néhány levelet félreteszünk a díszítéshez, a többit felaprítjuk. Hozzáadjuk a citromlevet, cukrot, mustárt, kevés sót és a tejfölt, az egészet összeturmixoljuk, majd egy lapos tálba öntjük.
A lazacszeleteket elrendezzük rajta, a félretett bazsalikomlevelekkel díszítve kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstölt halas cukkini-tál » Lazac roston » Bableves füstölt csülökkel » Elzászi füstölt csülök
» Mediterán lazacfilé » Füstöltsajtos pogi » Füstölt sajtos sztrapacska » Alföldi füstölt disznósajt
» Erdélyi füstölt kolbász » Füstölt húsos karalábé » Lazacos tortilla » Lazacos előétel
» Morzsás lazaccsíkok » Brokkolis lazac » Füstöltkrém » Spagetti füstölt tarjával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.