Tutireceptek.hu fejléc

Vajon sült lazac recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg lazac (filé)
10 dkg vaj
5 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet füstölt tengeri só
1 db citrom
10 dkg liszt

Elkészítés:
A lazacfilét feldaraboljuk, 3-4 ujjnyi darabokra.
Sózzuk és citromlével bedörzsöljük, majd lisztbe mártjuk.
A serpenyőben felolvasztjuk a vajat és az olívaolajat, majd belefektetjük a halszeleteket.
Egyenletes hő alatt, mindkét felét megsütjük (4-5 perc).
Köretnek friss salátát, vagy burgonya köretet készítünk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldcitromban pácolt lazac » Lazac, kagyló, rák nyárson » Lazacos palacsinta » Mediterán lazacfilé
» Lazac spenóttal » Lazackrém » Lazac gyorsan » Lazacos rakott burgonya
» Fóliában sült lazac » Lazac Dianna Lynn módra » Burgonyás pite lazaccal » Boros, kapros lazac
» Zöldséges lazac 1 » Lazac saláta » Lazackrémes szendvics » Lazacmajonéz


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.