Tutireceptek.hu fejléc

Vajon sült lazac recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg lazac (filé)
10 dkg vaj
5 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet füstölt tengeri só
1 db citrom
10 dkg liszt

Elkészítés:
A lazacfilét feldaraboljuk, 3-4 ujjnyi darabokra.
Sózzuk és citromlével bedörzsöljük, majd lisztbe mártjuk.
A serpenyőben felolvasztjuk a vajat és az olívaolajat, majd belefektetjük a halszeleteket.
Egyenletes hő alatt, mindkét felét megsütjük (4-5 perc).
Köretnek friss salátát, vagy burgonya köretet készítünk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Morzsás lazaccsíkok » Roston sült lazac » Lazackrém » Lazac roston
» Narancsos lazac » Lazac, kagyló, rák nyárson » Brokkolis lazac » Lazacos farfalle
» Mediterrán lazactatár » Spárgás-lazacos fusilli » Lazackrémes szendvics » Burgonyás pite lazaccal
» Boros, kapros lazac » Alufóliában sült lazac » Fokhagymás-fűszeres lazac » Lazac Dianna Lynn módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.