Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vajon sült lazac recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg lazac (filé)
10 dkg vaj
5 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet füstölt tengeri só
1 db citrom
10 dkg liszt

Elkészítés:
A lazacfilét feldaraboljuk, 3-4 ujjnyi darabokra.
Sózzuk és citromlével bedörzsöljük, majd lisztbe mártjuk.
A serpenyőben felolvasztjuk a vajat és az olívaolajat, majd belefektetjük a halszeleteket.
Egyenletes hő alatt, mindkét felét megsütjük (4-5 perc).
Köretnek friss salátát, vagy burgonya köretet készítünk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vadlazac ragu » Lazac saláta » Lazac Dianna Lynn módra » Lazackrémes szendvics
» Lazac roston » Lazacos rakott burgonya » Lazacpástétom » Fokhagymás-fűszeres lazac
» Lazacmajonéz » Lazac gyorsan » Zöldcitromban pácolt lazac » Lazacos előétel
» Fenyőmagos lazacfilé » Mediterán lazacfilé » Roston sült lazac » Boros, kapros lazac


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.