Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vajon sült lazac recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg lazac (filé)
10 dkg vaj
5 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet füstölt tengeri só
1 db citrom
10 dkg liszt

Elkészítés:
A lazacfilét feldaraboljuk, 3-4 ujjnyi darabokra.
Sózzuk és citromlével bedörzsöljük, majd lisztbe mártjuk.
A serpenyőben felolvasztjuk a vajat és az olívaolajat, majd belefektetjük a halszeleteket.
Egyenletes hő alatt, mindkét felét megsütjük (4-5 perc).
Köretnek friss salátát, vagy burgonya köretet készítünk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres lazac » Alufóliában sült lazac » Lazackrém » Fokhagymás-fűszeres lazac
» Lazac, kagyló, rák nyárson » Lazacpástétom » Fenyőmagos lazacfilé » Narancsos lazac
» Lazacmajonéz » Grillezett lazacfilé » Lazac roston » Spenótos-lazacos lasagne
» Sült lazac másképpen » Füstölt lazackrém » Lazachab » Lazacos rakott burgonya


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.