Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lazac Dianna Lynn módra recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 személyre:
4 x 170 gr lazac szeletek
3 tojás sárgája
1 kk hideg víz
1 csipet cayenne bors
2 ek friss citromlé
125 gr olvasztott vaj
160 ml főtt garnélarák
125 ml őszibarackpép (friss)

Elkészítés:
Vastagságtól függően 10 percig süssük vagy pároljuk meg a lazacot.

Habverővel állandóan verve dolgozzuk össze a tojássárgákat, hideg vízet, borsot,citromlevet.
Tegyük a tojást vízgőz fölé.
Keverjük míg besűrűsödik.

Levesszük a vízgőzről és lassan keverjük össze a vajjal, egyszerre csak kevéssel.
Mikor sűrűvé vált, és ahollandi mártáshoz hasonló, forgassuk bele a rákot és a barackot.

Helyezzük a főtt lazacot a tálra, öntsük le mártással. Tetszés szerinti párolt, és nyers zöldségekkel tálaljuk.

Jó étvágyat, a vendégváróhoz!

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Donyta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tiramisu AndikAnyuka módra » Banankenyer Maris modra » Lazacpástétom » Rétes lusta asszony módra
» Túrófánk tünkány módra » Mentaszörp Emyke módra » Rakott cukkini Emyke módra » Vadlazac ragu
» Sertésragu Budapest módra » Gyros tál arany módra » Citromfüves lazac sült » Kongói lepény anyós módra
» Kelbimbó pármai módra » Csőtészta római módra II. » Lencsefőzelék Ági módra » Rakott krumpli Belga módra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.