Tutireceptek.hu fejléc

Fűszeres-pácolt marhaszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg marhafelsál
4 ek olivaolaj

A pácoláshoz:
1 l száraz vörösbor
10 babérlevél
szegfűszeg
fahéj
1 vöröshagyma félbevágva
5 gerezd foghagyma
2 sárgarépa
zeller

Elkészítés:
A húst 3 napig kell a pácban tartani a hűtőben. Lehet szeletekre vagy kockára vágni. A pácolás után 5-6 percig sütjük a húst majd a páclécel együtt készre főzzük.

Tanácsok:
Egészben főtt krumplival és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: RLindi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros marhaszelet » Pikáns marhaszelet » Vadas marhaszelet » Vajpuha marhaszelet
» Marhaszeletek debrecenivel » Csirkemell "izé"módra » Csirkemell sonka másként » Amerikai töltött fasírt
» Zöldséges marhahústekercs » Baconbe tekert krumpli » Majoránnás sertéskaraj » Sertésborda Gellért módra
» Lencsesaláta malachússal » Eszterházy-szelet » Tepsis hús.. » Boros pipi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.