Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Majoránnás sertéskaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg rövidkaraj (kicsontozott)
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál zsír

2 dl tejföl
babérlevél
majoranna

Elkészítés:
A húst jól megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Egy lábasban zsírt forróra melegítünk, beletesszük az apróra vágott hagymát, üvegesre pirítjuk, majd a vékony csíkokra szeletelt karajt, sózzuk, babérlevelet, és majorannát teszünk hozzá, majd lefedjük. Nagyon kis lángon pároljuk. Amikor már majdnem kész, majoránnát adunk még hozzá, majd a 2 dl tejfölt, és még pár percig főzzük. Tálaláskor galuskát adunk hozzá.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Isztriai sertéskaraj » Majoránnás nyúlcomb » Majorannás csirke » Sárgabarackos sertéskaraj
» Majorannás hús » Sertéskaraj pásztor módra » Majorannás rakott zöldbab » Sonkás-zsályás sertéskaraj
» Sertéskaraj töltve » Majorannás metélt » Fügés sertéskaraj » Majorannás krumplileves
» Majoránnás csirkemellfilé » Majoránnás ragu » Majorannás sárgarépafánk » Töltött sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.