Tutireceptek.hu fejléc

Fűszeres marhafelsál recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg marhafelsál
1 dl tej
1 nagyobb fej vöröshagyma
3 dl olaj
kevés szerecsendió, bors, borókabogyó, mustármag

Elkészítés:
Mosd meg a húst, tedd egy tálba, majd öntsd rá a tejet, és add hozzá a fűszereket ízlés szerint. Egy-két órán át pihentesd, utána az olajat teflonedényben melegítsd fel, és fedő alatt a hús mindkét oldalát süsd át. Sütés közben a húst az alatta lévő tejes levével locsolgasd. Nokedlivel vagy tésztával tálald.


A receptet beküldte: Gvivike

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres borjúszeletek » Fűszeres tepsis tarja » Fűszeres sajtos sonka » Fűszeres csirke
» Fűszeres sült burgonya » Fűszeres camembertkrém » Galyasági fűszeres gulyás » Zöldfűszeres hal
» Fűszeres tésztás csirke » Fűszeres kávé » Fűszeres tej » Boros, fűszeres báránysült
» Fűszeres pogácsa » Forralt fűszeres cider » Almás, fűszeres kalács » Tavaszi zöldfűszeres leves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.