Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fűszeres marhafelsál recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg marhafelsál
1 dl tej
1 nagyobb fej vöröshagyma
3 dl olaj
kevés szerecsendió, bors, borókabogyó, mustármag

Elkészítés:
Mosd meg a húst, tedd egy tálba, majd öntsd rá a tejet, és add hozzá a fűszereket ízlés szerint. Egy-két órán át pihentesd, utána az olajat teflonedényben melegítsd fel, és fedő alatt a hús mindkét oldalát süsd át. Sütés közben a húst az alatta lévő tejes levével locsolgasd. Nokedlivel vagy tésztával tálald.


A receptet beküldte: Gvivike

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ciprusi fűszeres hal » Fűszeres figurák » Fűszeres csokoládé torta » Fűszeres halsült
» Fűszeres rántottcsirkemell » Fűszeres körtelekvár » Fűszeres vaddisznó » Fűszeres céklafasírt
» Fűszeres röszti » Fűszeres tésztás csirke » Fűszeres krumplitál » Fűszeres palacsintalángos
» Zöldfűszeres sült » Fűszeres borjúszeletek » Fűszeres-sajtos kelbimbó » Fűszeres ágyon sült hal


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.