Tutireceptek.hu fejléc

Gombaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 dkg gomba,
közepes fej vöröshagyma,
étolaj,
só,
ételízesítõ (delikát/vegeta),
cérnametélt.

Elkészítés:
Kb fél dl olajon a felaprított hagymát megdinszteljük kevés só kiséretében, majd a felszeletelt gombát zsírjára sütjük. Felöntjük vízzel. 1,5 evőkanál ételízesítõt rakunk bele.
Lefedjük és megfõzzük, ezután apróra tört cérnametéltet fõzünk bele


A receptet beküldte: kontitibi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Friss gombaleves » Gombaleves á lá Milli » Tejfölös gombaleves » Tárkonyos gombaleves
» Sűrű tejfölös gombaleves » Göcseji gombaleves » Gombaleves magyarosan » Sajtos-sonkás gombaleves
» Gombaleves egyszerűen » Zöldborsós gombaleves » Gombaleves Tamás módra » Gombaleves Juca módra
» Gombaleves fogyókúrázóknak » Háromhagymás gombaleves » Fokhagymás gombaleves » Tejszínes gombaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.