Tutireceptek.hu fejléc

Tartalmas gombaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 fej közepes gomba, 1,5 dl tejszín, 1 evőkanál liszt, kb. 10 dkg lángolt kolbász, só.

Elkészítés:
A gombát megpucoljuk, felkarikázzuk. Egy edénybe kevés olajon megpirítjuk. Lehúzzuk a tűzről és rátesszük a lisztet, majd ráöntjük a tejszínt.
Felengedjük kb 1 liter vízzel. Belekarikázzuk a krumplit és megfőzzük. Ha már megfőtt akkor beleteszük a karikára vágott kolbászt.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: emesecske

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombaleves májgaluskával » Sűrű tejfölös gombaleves » Gombaleves fogyókúrázóknak » Sajtos-sonkás gombaleves
» Háromhagymás gombaleves » Tartalmas bableves » Tejszínes gombaleves » Gombaleves á lá Milli
» Tartalmas csokoládékrém » Tárkonyos gombaleves » Erdei gombaleves » Fokhagymás gombaleves
» Mackó úr gombalevese » Tejfölös gombaleves » Gombaleves cérnametélttel » Friss gombaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.